Truck

Nasi kucharze

Współpracujemy wyłącznie z kucharzami, którzy zdobywali doświadczenie w renomowanych restauracjach.
Każdy kucharz najpierw gotuje dla nas, zanim polecimy go Tobie.

Our experts
Our experts
Our experts
Our experts

Paweł Indyka

Ambitny szef kuchni, który przez lata pracował w znanych warszawskich lokalach, stale szlifując swoje umiejętności. Jego kulinarną pasją jest perfekcyjne przygotowywanie potraw mięsnych z najlepszych produktów.

Szef kuchni (2019-2025)
Restauracja Forest, Concept Food & Wine, Trattoria Boccone, Warszawa Powiśle

Sous Chef (2016-2019)
Butchery & Wine, Restauracja Aleje 3 (Muzeum Narodowe)

Kucharz (2008-2016)
Angels with Bagpipes (Szkocja), Restauracja Aleje 3 (Muzeum Narodowe), Mleczarnia Jerozolimska, Restauracja Parma

Zaczynamy gotowanie?

Zaczynamy gotowanie?

Zaczynamy gotowanie?

Zaczynamy gotowanie?